Komt hier uw advertentie

 

Hans de groot

 

Scubacity

 

Evenementen kalender

 

 

Laatste nieuws

 

de laatste foto's van de Pieten in het zwembad staan in de album.

Opleidingen

 
 

De jeugd begint met snorkelen volgens het Scubadoeprogramma van de NOB. Na het behalen van het Snorkeldiploma A, B en C kan men aansluitend doorstromen naar een persluchtopleiding. Indien je 12 jaar bent en je hebt reeds je Snorkeldiploma A, kun je al deelnemen aan de Persluchtopleiding.

De persluchtopleiding bestaat uit het Adembrevet, Bellenbrevet, Trimbrevet en wordt afgesloten met het Scubadoebrevet. Dit brevet vormt de basis voor het 1-ster duikbrevet die je mag behalen als je 14 jaar of ouder bent.

De trainingsavond voor de jeugd is wekelijks op donderdagavond van 19.00 uur tot 19.45 uur, in zwembad De “Drie Essen”.

Een instructeur aan de waterkant zorgt voor een gevarieerd trainingsschema met maandelijks een ontspannen activiteit.

Ook buiten het zwembad worden diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Elk jaar een leuke fietstocht en een jeugdkamp waar veel jeugdleden aan mee doen.

Welke basisspullen heb ik nodig voor een snorkel/persluchtopleiding?

-          Duikbril

-          Snorkel

-          Zwemvinnen

-          Loodgordel (+loodblokjes,  ongeveer 5% van je lichaamsgewicht)

Aan het begin van het seizoen nodigen wij een duikwinkel uit die voor ons snorkelsetjes samenstelt. U kunt vrijblijvend informeren en gebruik maken van deze actie. Het is wel belangrijk dat u goede duikspullen aanschaft. Een goede pasvorm en goed materiaal vormt de basis voor veel snorkelplezier.

Voor de persluchtopleiding heeft Scyllias zelf perslucht setjes (inclusief trimvest, ademautomaten, manometer) waar de jeugd gebruik van kan maken.

Bezoekers vandaag: 50Bezoekers Totaal: 304940