Komt hier uw advertentie

 

Hans de groot

 

Scubacity

 

Evenementen kalender

 

 

Laatste nieuws

 

De foto's van de survivalkamp zijn te bezichtigen in de album.

Over Scyllias

De naam Scyllias is ontleend aan een Griekse duiker uit de oudheid. De legende verteld ons dat Scyllias heeft voorkomen dat de Perzen de Griekse vloot konden overvallen. Tijdens een storm heeft hij alle kabels doorgesneden van de Perzische schepen. Hij gebruikte een holle stengel (de hedendaagse snorkel) om onder water ongezien te kunnen ademen.

Duikvereniging Scyllias is opgericht in 1974 door een aantal enthousiaste duikers.

Binnen de club is sinds die tijd veel ervaring en kennis ontstaan.

Een eigen team van instructeurs verzorgt binnen Scyllias de duikopleidingen en specialisaties. Onze jeugdleden worden getraind middels het ''ScubaDoe" snorkel en duik programma van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De kwaliteit van opleidingen,trainingen en duiken staan bij ons in een hoog vaandel.Veiligheid staat altijd voorop!

Scyllias is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De NOB is op zijn beurt onderdeel van de grote CMAS duikfederatie die wereldwijd bekend staat als zeer betrouwbaar en professioneel. Bezoek de NOB site    (NOB website) voor een volledig overzicht van de mogelijke duikopleidingen en specialisaties.

De donderdagavond staat in het teken van trainen. In het openbaar zwembad van Uden werken we samen aan onze conditie en de praktische duikvaardigheden. Wij hebben in Uden een vaste locatie waar wij de theorielessen geven. Hier bevind zich ook onze eigen (perslucht)vulstation. Leden van Scyllias kunnen hier gratis hun eigen duikfles vullen. 

Binnen onze vereniging worden in binnen en buitenland gezellige duik gerelateerde evenementen georganiseerd.Ook de rest van de (niet duikende) Familie wordt zeker niet vergeten, deze nemen dan ook regelmatig deel aan verschillende activiteiten.

Bezoekers vandaag: 39Bezoekers Totaal: 252993