Komt hier uw advertentie

 

AC Watersport

 

Gretel weijers

 

Hans de groot

 

Pieter rutten

 

Scubacity

 

Herman lieven

 

Praktijk voor psychotherapie en psychiatrie Uden

 

Evenementen kalender

 

 

Laatste nieuws

 

De foto's van de nieuwjaarsduik zijn te bezichtigen in de album.

Over Scyllias

De naam Scyllias is ontleend aan een Griekse duiker uit de oudheid. De legende verteld ons dat Scyllias heeft voorkomen dat de Perzen de Griekse vloot konden overvallen. Tijdens een storm heeft hij alle kabels doorgesneden van de Perzische schepen. Hij gebruikte een holle stengel (de hedendaagse snorkel) om onder water ongezien te kunnen ademen.

Duikvereniging Scyllias bestaat bijna 45 jaar! Er is een enorme ervaring en kennis op duikgebied. Een team van instructeurs verzorgen alle duikopleidingen en specialisaties. De jeugdleden worden opgeleid met het speciale “ScubaDoe” duikprogramma. De kwaliteit van deze opleidingen staan bij ons in een hoog vaandel. Veiligheid staat voorop!

Scyllias is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De NOB is op zijn beurt onderdeel van de grote CMAS duikfederatie die wereldwijd bekend staat als zeer betrouwbaar en professioneel. Bezoek de NOB site    (NOB website) voor een volledig overzicht van de mogelijke duikopleidingen en specialisaties.

De donderdagavond staat in het teken van trainen. In het zwembad de “Drie-Essen”  wordt aan de conditie en de praktische duikvaardigheden gewerkt. Wij hebben in Uden een vaste locatie waar wij de theorielessen geven. Ook bevind zich hier onze eigen (perslucht)vulstation. Leden kunnen hier gratis hun duikflessen vullen.

Voorts wordt door de vereniging een aantal gezellige evenementen georganiseerd zoals een duikkamp met hemelvaart in Zeeland, duikreizen naar het buitenland, voor en najaarskamp, survivalweekend, duiken in de regio, en voor de jeugd een jeugdkamp. Ook de rest van de (niet duikende) familie wordt zeker niet vergeten en neemt deel aan verschillende activiteiten.

Bezoekers vandaag: 26Bezoekers Totaal: 245015