Komt hier uw advertentie

 

Hans de groot

 

Scubacity

 

Evenementen kalender

 

 

Laatste nieuws

 

De foto's van de survivalkamp zijn te bezichtigen in de album.

 

Algemeen

 

Scyllias verdeelt de leden in twee groepen:

-        Volwassenen leden

-        Jeugd leden

Indien je lid wordt van onze duikvereniging en je bent 14 jaar of ouder dan behoor je tot de volwassenen. Dit is ook de leeftijd waarop de jeugdopleiding beëindigd wordt. Dit klinkt misschien wat vreemd maar de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB)  stelt dat reguliere duikopleidingen pas op 14 jarige leeftijd gegeven mogen worden.

Op de donderdagavond wordt van 21.15 uur – 22.15 uur training gegeven aan de volwassenen. Hier wordt gewerkt aan je conditie en worden ook de praktijklessen gegeven. Een duikinstructeur verzorgt de training. Ook leden die niet actief de duiksport beoefenen kunnen lekker meezwemmen. Wij noemen deze groep ook wel de middengroep.

Wat heb je nodig?

Voor de meeste lessen heb je een zogenaamde basisuitrusting nodig. Deze bestaat uit: een duikbril, snorkel, zwemvliezen en loodgordel (met ongeveer 2 kg. Lood). Als er geoefend wordt met perslucht dan heb je tevens nodig: trimvest, duikfles, ademautomaten en dieptemeter. Bij de 1-ster opleiding bestaat de mogelijkheid om het eerste deel van de opleiding (zwembad) gebruik te maken van leenapparatuur.

Na afloop kun je nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje bij “SASA Sushi &rill“ naast het zwembad.

Bezoekers vandaag: 39Bezoekers Totaal: 252993