Volwassenen

Onderstaand vind je meer informatie over de volwassenen tak van Scyllias.

Op de donderdagavond wordt van 21.15 uur – 22.15 uur in zwembad “Ezzy’s” training gegeven aan onze volwassen leden. Hier wordt gewerkt aan je conditie en worden de praktijklessen gegeven. Trainingen worden verzorgd door een gecertificeerde duikinstructeur.

Ook leden die niet actief de duiksport beoefenen kunnen lekker meezwemmen. Wij noemen deze groep ook wel de middengroep.

Wat heb je nodig: 
Voor de meeste lessen heb je een zogenaamde basisuitrusting nodig. Deze bestaat uit: een duikbril, snorkel, zwemvliezen en loodgordel (met ongeveer 2 kg. Lood). Als er geoefend wordt met perslucht dan heb je tevens nodig: geldig brevet, trimvest, duikfles, ademautomaten en dieptemeter.

Voor het volgen van een duikopleiding dient zelf een complete duikuitrusting aangeschaft te worden. Zo’n set kan bijvoorbeeld worden aangeschaft bijvoorbeeld bij Scuba City in Mariaheide of Herman Lieven in Den Bosch. Tevens kunnen de instructeurs hier natuurlijk ook in adviseren.

Na afloop is het mogelijk om in een Udense horecagelegenheid nabij het zwembad onder het genot van een drankje gezellig na te praten.

Wil je kennis maken met deze fascinerende sport?

Neem contact op met ons secretariaat via info@scyllias.nl en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Logo Nederlandse Onderwatersport Bond
Privacy PolicyVertrouwenspersoon

Copyright © 2022 Scyllias

Website ontwikkeling door T-Unlimited